Over

Mijn naam is Suzanne Peters, en met deze website combineer ik twee dingen die ik leuk vind: schrijven en dieren. Ik ben deze site gestart, omdat ik het heerlijk vind om eigen blogprojecten te hebben, buiten het schrijven in opdracht om. Schrijven geeft me namelijk veel voldoening.

Liefde voor dieren

Ik heb altijd al dieren gehad. Als kind begon dat met goudvissen en een cavia. Ook heb ik Chinchilla’s en vogels gehad. Momenteel heb ik een hond (een Australian Shepherd) en een papegaai (Amazone papegaai). Dieren maken je leven een stuk gezelliger en fijner.

Als liefhebber van dieren vind ik het ontzettend leuk om informatie bij elkaar te zoeken. Ik heb dan ook talloze boeken gelezen, docu’s bekeken en informatiesites geraadpleegd, bijvoorbeeld als research voor mijn eerder aangekochte huisdieren.

Gepubliceerde werken

Ik schreef eerder diverse boeken over dieren, waaronder de informatieve jeugdboeken ‘Werken in de dierentuin’ en ‘Werken in het dolfinarium.

Oprichting website

De site is opgericht in januari 2020 als speciaal blogproject. Ik wil mensen laten zien wat je met bloggen kunt bereiken.

Teksten op deze site zijn allemaal door mij geschreven en mogen niet gekopieerd of herschreven worden zonder toestemming. Voor medisch advies kun je het beste naar een dierenarts gaan. Ik heb geen medische achtergrond en zal om die reden geen medische adviezen geven.

De afbeeldingen zijn afkomstig van Stocksites (zowel betaald als gratis), tenzij anders vermeld.

Bekijk de beste Black Friday deals van 2021

black friday huisdieren

 

huisdieradvies.nl